Stichting "Mheer voor Fako"
Vermoeid maar voldaan

(01-09-2007)

Na de geslaagde Luikse markt in Mheer moesten wij ons voor 100% inzetten voor de catering na de 6 voorstellingen van "Gras". Twee weken lang zorgen dat alles in orde is, saté's maken, groente snijden en rijst koken. De verkoop na de voorstellingen liep geweldig, maar naast de verkoop was er ook veel aandacht voor de Stichting Mheer voor Fako. Naast de spelers stond ook onze stichting in de schijnwerpers. Dit heeft bij enkele bezoekers ideeen gewekt voor sponsoring in natura. Via Jonatan Wanders hebben we sporttassen vol met voetbalshirtjes e.d. van de voetbalclub in Noorbeek gekregen voor de sporters in Fako. Hennie Hutschemakers is in de weer met verzamelen van rollators e.d. voor verscheping naar Kei. Jonatan en Hennie, bedankt. Zo zie je dat de stichting steeds meer bekendheid krijgt, waardoor de mogelijkheden gigantisch worden. In naam van de stichting hebben we iedereen bedankt die mee heeft geholpen in welke vorm van steun dan ook. Jos Salden werd letterlijk in de bloemetjes gezet vanwege zijn initiatief voor de actie "Toneel voor Fako". Symbolisch boden wij hem een vaas aan met een bloem uit Mheer en onderin zand en schelpen van de Kei-eilanden.
Verder is de subsidie aanvraag van de NCDO de deur uit, voor 15 oktober zullen we uitsluitsel krijgen over hun beoordeling. Nu eerst even rust en dan weer verder kijken naar nieuwe mogelijkheden om de kas te spekken.

Welkom bij "Mheer voor Fako"

Laatste bericht
Laatste bericht van Stichting Mheer voor Fako   Zoals we reeds eerder gemeld hebben gaat stichting Mheer voor Fako stoppen met haar activiteiten. Te weten projecten op de Kei eilanden,...

Lees verder