Stichting "Mheer voor Fako"
Toneel voor Fako

(10-08-2007)

Toneelgroep De Bron uit Noorbeek speelt "Gras", een licht absurdisch toneelstuk van de jonge succesvolle schrijfster Esther Gerritsen. Een echtpaar gaat samen met de uit huis wonende dochter en hun geestelijk beperkte zoon, kamperen, nog een keer zoals vroeger. En al zijn ze samen op een camping, eigenlijk zitten ze alle vier op een eigen eiland. Pogingen van de vier gezinsleden om tot elkaar te komen lopen uit op niets.
De voorstellingen, gehouden in juni van dit jaar waren allen uitverkocht. Om allen die het stuk niet gezien hebben, of het nog een keer willen bekijken is er een nieuwe kans. Speeldata:
23,24,25, 26, 30 en 31 augustus. Aanvang 20.00 uur. routebeschrijving en reservering: www.toneelgroepdebron.nl Het is echt een aanrader!!! Toneelgroep De Bron heeft het initiatief genomen om een deel van de opbrengst ten goede te laten komen aan Stichting Mheer voor Fako. Dus dubbele reden om tijdig te boeken, spijt kunt u alleen krijgen als u de voorstelling mist.
Dus massaal naar GRAS.

Welkom bij "Mheer voor Fako"

Laatste bericht
Laatste bericht van Stichting Mheer voor Fako   Zoals we reeds eerder gemeld hebben gaat stichting Mheer voor Fako stoppen met haar activiteiten. Te weten projecten op de Kei eilanden,...

Lees verder